Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 12 Νοεμβρίου η επανακυκλοφορία του κλασσικού shoot 'em up Gynoug (trailer)

H Ratalaika Games, σε συνεργασία με την Masaya Games και Shinyuden, θα κυκλοφορήσει το κλασσικό shoot 'em up Gynoug για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch στις 12 Νοεμβρίου. Η τιμή του έχει οριστεί στα €5,99.

Το Gynoug, γνωστό και ως Wings of Wor στην αγορά της Βορείου Αμερικής, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1991. Τον Μάιο του 2008 το παιχνίδι ξανακυκλοφόρησε για Wii Virtual Console στην Ιαπωνία. Η ιστορία ακολουθεί τον άγγελο Wor, ο οποίος πρέπει να υπερασπιστεί τον Παράδεισο στην επίθεση που δέχεται από τους δαίμονες του Iccus και τον αρχηγό τους τον Destroyer.

Σύμφωνα με την Ratalaika Games, το Gynoug θα υποστηρίζει special mode με περισσότερα accessibility options, rewind mode και save/load system, δυναμική μουσική και επικούς εχθρούς.

Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*